קלאב הוטל אילת, מלון הסוויטות הגדול ביותר במזרח התיכון והמלון היחיד בישראל שנבנה ועוצב סביב נושא הים. מלון קלאב הוטל ממוקם בסמוך למרכז התיירות והבילוי של אילת וסמוך לקניון "מול הים" המלון משתרע על שטח נרחב של 40 דונם, מתוכם 12 דונם של פארק מים, גן טרופי עשיר, מפלים קסומים. צוות הבידור מפעיל את הילדים והמבוגרים בפעילויות לאורך כל היום, בהפקות ותוכניות בידור מידי ערב. בקיצור, כל מה שצריך על מנת להפוך את הנופש שלכם לחופשה משפחתית מהנה. המלון מקבל רק בני 21 ומעלה (למעט חיילים ואנשי כוחות הביטחון שיתבקשו להציג תעודה מתאימה), לא תינתן כניסה של בני נוער.
חדרי מלון קלאב הוטל אילת :
חדר שינה מרווח+ סלון הניתן להסבה לחדר ילדים, מטבחון מצויד ,פינת אוכל ומרפסת שיזוף. הסוויטה מותאמת עד לעד 4 מבוגרים וילד.
במלון מגוון סוגי סוויטות: סוויטות בנות 2 חדרים להרכב של עד 4 מבוגרים וילד. סוויטות בנות 3 חדרים להרכב של עד 6 אורחים.

סטודיו לזוג
חדר סטודיו, מטבחון, אמבטיה, מרפסת. שתי טלוויזיות, כספת, פינת אוכל, מקרר, מיקרוגל.
תפוסה מקסימלית: 2 מבוגרים.

סוויטה משפחתית עד 5 נפשות
סוויטה מפנקת למשפחות עד 5 נפשות. סלון וחדר שינה, מטבחון, אמבטיה, מרפסת. שתי טלוויזיות, כספת, פינת אוכל, מקרר, מיקרוגל. תפוסה מקסימלית: עד 5 נפשות (מבוגרים ו/או ילדים).


































מסעדה:
במלון 3 מסעדות שונות
חוות דעת על מלון קלאב הוטל אילת
מפה למלון קלאב הוטל אילת
המלון ממוקם אחרי הכיכר הגדולה-מימין לקניון קרוב לים ולמרכזי הקניות
טופס הזמנה לקבוצות ואירועים
מזמינים 10 חדרים ומעלה? שבת חתן?
השאירו פרטים וסוכן נסיעות יחזור אליכם בהקדם עם הצעות לחופשה הבאה שלכם.