מלון Backstage מציע לאורחים חוויה ייחודית לגלות את עולם הבמה וההופעה, עם עיצוב הפנים בהשראת מאחורי הקלעים של תיאטראות. המלון כולל אלמנטים המשמשים את השחקנים בהופעותיהם, כגון וילונות מסך עבים, פריטים דקורטיביים ומרקמים. ארוחת הבוקר היא חוויה ייחודית שעוצבה על ידי אמני במה ושף, עם כלי נגינה מיוחדים וקטע סאונד שהולחן על ידי מוזיקאי. בחירת יצירות האמנות במלון נעשתה על סמך הקשר להיסטוריה של המבנה כתיאטרון פעיל בעבר. בלובי המלון מוצג מיצב ציור גדול ופסלים של חליפות, בעוד בחדרים ציורים של שני אמנים המתקשרים זה עם זה ומהדהדים את רוח התיאטרון.
החדר נמצא בקומת הבר וניתן להגיע במדרגות בלבד חדר זוגי קומפקטי המתאים לזוג או ללינה של אורח יחיד המבקר בעיר לתקופה קצרה או לעסקים. עיצוב החדר שאב השראה מחלל התיאטרון שבתוכו אתם נמצאים עם שילובים של עור, עץ ומשי ווילונות מסך במה כבדים. בחדר גם תמצאו מסרים שונים ותוכן מעולם התיאטרון כדי שתוכלו לגלות עוד קצת על העולם המסתורי הזה. הכינו לעצמכם אספרסו או קחו משקה קר מהמיני בר החופשי, קחו נשימה עמוקה והכנסו להצגה שבדיוק התחילה.
חדר זוגי אורבני המתאים לזוג או ללינה של אורח יחיד המבקר בעיר לתקופה קצרה או לעסקים. עם כניסתכם לחדר תוכלו להבחין בעיצוב שאת השראתו לקחנו מחלל התיאטרון שבתוכו אתם נמצאים עם שילובים של עור, עץ ומשי ווילונות מסך במה כבדים. בחדר גם מסתתרים מסרים וסודות מעולם התיאטרון שגילויים יכניס אתכם יותר ויותר אל אחורי הקלעים. הכינו לעצמכם אספרסו או קחו משקה קר מהמיני בר החופשי והכנסו למרכז הבמה שם תמצאו הדום ישיבה, מיטה זוגית (Queen size) ומצעים מפנקים שעוצבו במיוחד עבור המלון.
חדר זוגי תל אביבי עם גינה פרטית משלכם. החדר מתאים לזוג או ללינה של אורח יחיד המבקר בעיר לתקופה קצרה או לעסקים. קרני השמש המתגנבות לחדר מחלון הגינה מאירים את עיצוב החדר שאת השראתו לקחנו מחלל התיאטרון, עליו הוקם המלון עם שילובים של עור, עץ ומשי ווילונות מסך במה כבדים. בחדר גם תמצאו מסרים ותוכן על עולם התיאטרון שבטח תאהבו לגלות. הניחו את המזוודות, קחו נשימה עמוקה והכנסו לבמה, ההצגה עוד רגע מתחילה. הכינו לעצמכם אספרסו או קחו משקה קר מהמיני בר החופשי וצאו לישיבה קצרה בגינה. בדרך בוודאי תבחינו בכורסא, הדום ישיבה ומיטה זוגית (Queen size) ומצעים מפנקים שעוצבו במיוחד עבור המלון. ניתן לבקש מאתנו 2 מיטות יחיד במידת הצורך. עוד בחדר תיהנו ממיזוג אוויר, שטיח נוי, מסך טלוויזיה בגודל 50 אינץ׳ המחובר לכבלים ולנטפליקס, ווי- פיי חופשי, ארון, מיני מקרר, כספת, ערכת תה, מייבש שיער ורמקול של מרשל.
חדר זוגי אורבני ומרווח יותר המתאים לזוג או ללינה של אורח יחיד המבקר בעיר לתקופה קצרה או לעסקים.. מתקנים בחדר: עם כניסתכם הכינו לעצמכם אספרסו קצר או קחו לעצמכם משקה קר מהמיני בר החופשי והכנסו לחדר שעוצב בהשראת חלל התיאטרון עם שילובים של עור, עץ ומשי ווילונות מסך במה כבדים. בחדר גם מסתתרים מסרים וסודות מעולם התיאטרון שגילויים יכניס אתכם יותר ויותר אל אחורי הקלעים. עוד בחדר תימצאו הדום ישיבה, מיטה זוגית (King size) ומצעים מפנקים שעוצבו במיוחד עבור המלון. ניתן לבקש מאתנו 2 מיטות יחיד במידת הצורך. עוד לשירותכם, מיזוג אוויר, שטיח נוי, מסך טלוויזיה בגודל 50 אינץ׳ המחובר לכבלים ולנטפליקס, ווי- פיי חופשי, מיני מקרר, כספת, ערכת תה, מייבש שיער ורמקול של מרשל.
מזמינים 10 חדרים ומעלה? שבת חתן?
השאירו פרטים וסוכן נסיעות יחזור אליכם בהקדם עם הצעות לחופשה הבאה שלכם.